Един от основните проблеми в по-новите жилищни райони на София

...
 Един от основните проблеми в по-новите жилищни райони на София
Коментари Харесай

Деян Николов: Има решение за липсващата ВиК структра в районите на София

 izbori_2023_v1_013

 

„ Един от главните проблеми в по-новите жилищни региони на София е неналичието на ВиК инфраструктура. Бюджет за създаване на ВиК в София съвсем няма, а инвестицията е голяма и ще отнеме десетилетие да изградим мрежата за цяла София. Трябва поетапно да се заделят по 30 - 40 милиона на година, с цел да успеем в границите на идващите 10 години да изградим ВиК за крайните региони на София. “, разяснява пред публицисти Деян Николов.

Той добави, че за задачата е нужна политическа воля и почтено ръководство на града, което за жалост в последните години столичани нямат.

„ Нищо не е предрешено и всичко зависи от избора на софиянци и от това по какъв начин те желаят да се развива градът им. Зад прекомерно доста претенденти и на сегашния избор прозира дългата ръка на някой олигарх, службите или мафията. Дано софиянци избират мъдро, а не по усмивката на някого, с цел да не повторим грешките от национално равнище и в София. Имам визия за развиване на града ни и стратегия, която са заложени решения от първия ден на ръководството ми. Имаме доста работа, която ще свършим дружно и резултатите от нея ще стартират да се виждат незабавно, само че за задачата ми е належащо доверието на софиянци “, разяснява още Деян Николов.

На въпросът какво ще е първото нещо, което ще направи за София, претендентът, повдигнат от „ Възраждане “ – Деян Николов отговори:

„ Ще смъква украинския байрак от фасадата на общината. Нямам нищо срещу солидарността, която аз също изпитвам към всички нации, които са жертва на военни спорове, само че на българските институции единственият байрак, който може да стои на фасадата е българският народен байрак “, добави Деян Николов, претендентът от „ Възраждане “.

Възраждане е с номер 42 в бюлетината

Купуването и продаването на гласове е закононарушение!

Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР